Allmänt

Det här blir inte en Lchf blogg

frukostDet här blir inte en Lchf blogg

God morgon! Glöm vad jag sagt gällande Lchf, detta kommer inte bli någon Lchf blogg!! Jag har lite svårt att bestämma vilken kost/diet jag vill hålla mig till men jag har bestämt mig för att äta vanlig kost men minska portionerna, kolhydraterna och sockerintaget och så lite motion på det så kommer allt bli toppen, så taggad till ett hälsosammare liv är jag men Lchf blir det alltså inte…

Och eftersom jag älskar att baka så kommer jag fortsätta med det och jag har så många spännande recept i min låda som jag vill testa. Så sunt förnuft och motion är det som gäller framöver.

frukost

4 kommentarer

  • farmor

    That´s my girl. Helt i min smak. Man kommer långt med att äta lite mindre portioner. Vänta 20min, känna efter och visst är man mätt. Lycka till.

  • Karro

    Jag tycker oxå att det var ett mycket bra beslut av dig, det är exakt så jag känner, allt blir bra med sunt förnuft (gäller inte bara kosten) 🙂 och jag vill ju såklart se massor av bak 🙂 kram till dig min älskade vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.