Smoothies

Smoothie med Björnbär & Hallon

smoothie

Smoothie med Björnbär & Hallon

Man kan variera en smoothie i det oändliga och jag föredrar smoothie med bär, så som hallon, jordgubbar, blåbär, körsbär och björnbär. Idag blev det en björnbär och hallon smoothie toppad med linfrön. Jag brukar vanligtvis ha banan i men hade inga hemma och det är lika gott utan, blir en lite rinnigare konsistens bara.

 


Smoothie med Björnbär & Hallon – 2 glas

3 dl vaniljyoghurt (eller naturell)

1 dl mjölk

1 dl frysta björnbär

1 dl frysta hallon

Linfrön

 

Gör så här

Blanda allt i en blender och toppa med linfrön.

6 kommentarer

  • farmor

    Klokt med anteckningsbok och mål att bocka av efterhand. Om du äter lite mindre portioner, dricker vatten istället för ”läsk” och tar en rask promnad varje dag och satser på en ”fridag” (lite godis, gott vin, läcker mat) i veckan. Så är jag säker på, att du når målvikt på fyra månader. Väg dig 1 gång i veckan. Same time same place. Och bara 1 gång. Annars är det lätt att snöa in på vågen. Lycka till.

    • Hemma hos Andrea

      Tack för tips! Har gjort en fin tabell i mitt lilla block, med vikt, mått och träningschema, invägning varje måndag och delmål, med belöning såklart 😉 Beach 2013, haha!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.