Allmänt

Mat Inspiration

coop tidning

Mat Inspiration

Blir lika lycklig varje gång jag öppnar brevlådan och Ica´s Buffé tidning, Hemköps Salt & Peppar eller Coops Mer Smak har kommit, det betyder kvällsmys med matläsning och förhoppningsvis något nytt spännande recept att klippa ut och lägga i samlingen.

Igår kom Coops tidning – mer smak och vilka recept den innehöll, får nästan behålla hela tidningen. Det var bla ett reportage om buffémat i Melodifestivalsanda, sååå läckra recept och det roliga var att dem som stod för matlagningen och recepten var systrarna Eisenman och jag beställde deras kokbok Systrarna Eisenmans mingelmat i förra veckan från Adlibris så den borde komma vilken dag som helst, spännande!!!

Här hittar ni Systrarna Eisenman kokbok…

3 kommentarer

 • farmor

  Äääääääääääääääääääääälskar också spänningen inför att hitta nya inspirerande recept till samlingen. MEN ibland måste man bara rensa. I går var en sådan dag. Allt som inte hade kommit till nytta senaste året åkte hårt och brutalt i papperskorgen. Gissa om pärmen blev tunn. Men nya tidningar är redan på gång. Så happy me.

  • Hemma hos Andrea

   Jamen visst är det mysigt! Men precis som du säger så samlar man på sig en massa som aldrig kommer till användning och det gäller inte bara recept, haha…

   • farmor

    Läste intervju med hon som ansvarar för kostymerna på Kgl.Teatren i Köbenhavn, där Wåge spelar just nu. Hennes råd när det gäller att ”samla på sig”: Varje gång man hänger in ett nyinköpt plagg i garderoben; ut med ett annat. Ska verkligen försöka? Annars har jag haft som regel att göra mig av med sådant, som jag inte har använt senaste året. Men detta verkar ännu bättre. Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.