Okategoriserade

Uteplats, Nya kuddar & Lite färg

uteplats

Uteplats, Nya kuddar & Lite färg

Köpte nya kuddar till uteplatsen på Mio Möbler i förra veckan och nu är dem på plats och tänk vad lite kuddar och färg kan göra för mysfaktorn. Nu är det precis så ombonat och inbjudande som jag föreställde mig! Jag bara älskar kudden med fjärilar, den knyter ihop alla färger och man kan även lägga till ytterligare färger om man vill det. Jag är jättenöjd med uteplatsen, den fick sig ett litet lyft med enkla medel och här kommer vi spendera mycket tid i sommar…

uteplatsuteplats

6 Comments

  • Karro

    WOW verkligen super mysigt 🙂 Fasiken va duktig du är 🙂 Där tar jag gärna ett glas någon dag i sommar hihi

  • farmor

    Har först sett din färdiga uteplats i dag. Hoppas jag får tillfälle, att njuta din läckra kokkonst i sällskap med oldebörnen en vacker sommardag. Man kan inte annat bli glad i så trevliga omgivningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.