Potatis & rotfrukter

Potatishandske

potatis

Potatishandske

Nu i dessa färskpotatistider är det toppen att ha en potatishandske, har ni ingen så införskaffa det – dem är kanon! Man gnuggar potatisen under rinnande vatten eller i en stor kastrull eller skål. Jag vill gärna ha lite skal kvar på min färskpotatis och med potatishandsken får man det resultatet man önskar beroende på hur mycket man gnuggar. Säljs i dagligvaruhandeln för en billig peng, jag har köpt mina på Ica…

potatis

2 kommentarer

  • farmor

    Vilket bra tips. Ska kolla i min ICA-affär. I övrigt tycker jag, att nypotatis med en klick riktigt smör är en höjdpunkt så här i försommartider. Också de nya skåne-sparrisen smälter i munnen. Nu väntar vi bara på jordgubbarna.

    • Hemma hos Andrea

      Färskpotatis är verkligen sommar!!! Och sparris!!! Och jordgubbar!!! Sommaren medför så mycket gott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.