Allmänt

Små Kockar

kokbok

Små Kockar

I födelsedagspresent fick jag två fina kokböcker av min kära farmor, Lchf to go! och Barnens Bästa Fest! Två väldigt trevliga kokböcker och barnkokboken är verkligen så mysig och den kommer vi få mycket användning av, massa roliga recept anpassade för dem små kockarna. Stort tack farmor…

kokbokkokbok

2 kommentarer

  • farmor

    Så roligt att böckerna föll i smaken. Smarrigt värre ser det ut i barnkokboken. Riktigt bra att du låter Philip och Isabelle vara med i köksregionerna. Det är så barn lär sig att uppskatta en varierad kost. Som jag har sagt innan. Du är en klok mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.