Okategoriserade

Dillsås till Fiskpinnar

sås

Dillsås till Fiskpinnar

Fiskpinnar, kokt färskpotatis, dillsås, citron och rivna morötter är så gott och denna otroligt enkla dillsås passar utmärkt till just fiskpinnar. Man blandar bara filmjölk med fryst dill och låter såsen stå och dra till sig i kylen i ca en kvart.

Jag gör alltid fiskpinnarna i ugnen istället för i stekpanna, så mycket enklare och man slipper stå och passa. Så medan fiskpinnarna står i ugnen, potatisen kokar och såsen står i kylen hinner man med lite annat…

dill

Dillsås – 4 portioner

2 dl filmjölk

4 msk fryst dill

 

Gör så här

Blanda filmjölk med dill.

Låt stå i kylen i ca 10-15 minuter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.