Okategoriserade

Plåtskyltar

tavlatavla

Plåtskyltar

Jag har väldigt svårt för att hänga upp saker på väggarna eftersom jag har väldigt svårt att bestämma mig för hur jag vill ha möbleringen hemma men nu har vi nog testat alla tänkbara möbleringar och landat i hur vi ska ha det så nu ska det äntligen upp saker på väggarna…

Det är dem små detaljerna i hemmet som gör det personligt och dessa två plåtskyltar köpte jag idag och texten kändes så rätt just nu. ”Good Morning, let the stress begin” kan ju uppfattas lite negativt men när jag såg texten i butiken innebar det något helt annat för mig, mer att ta dagen för vad det är och inte hänga upp sig på småsaker, att tänka på allt man har och inte glömma bort det som är viktigt och betydelsefullt. Vardagen är full av stress och kommer alltid att vara, både negativ och positiv stress. Att ha drömmar och mål är väldigt viktigt och därav ”Follow your dreams”

Nu ska jag bara hitta en passande plats för mina nya plåtskyltar…

tavla

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.