Hälsa & Skönhet

Volume Million Lashes

mascara

Volume Million Lashes

Jag har en längre tid använt Lancomes mascara Definicils men den är ganska dyr och sist jag var och köpte ny mascara hade jag inte lust att betala så mycket. Jag blev då rekommenderad Volume Million Lashes från Loreal. Den kostar hälften så mycket och är minst lika bra, jag är så nöjd! Det behöver inte vara bättre bara för att det är dyrt men ofta tror man det…

Vad använder du för mascara? Alltid roligt med sminktips…

mascara

 

2 kommentarer

  • farmor

    Helt rätt. Dyrast är inte alltid bäst. Har överkänsliga och torra ögon och har prövat alla märken genom åren. Nu verkar det som om jag – tror jag – har hittat rätt. Hypo-Allergenic Mascara från ISADORA. Koster en bråkdel av vad jag brukar betala. Få se hur det blir på sikt. But so far so good.

    • Hemma hos Andrea

      Vad skönt att du hittat en som funkar och att det är bra pris är ju verkligen ett plus. Jag har också känsliga ögon men Volume Million Lashes funkar väldigt bra för mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.