SMÅKAKOR

Cakepop Maker

popecake

Cakepop Maker

En riktigt onödig maskin men ack så rolig! Fick smuggla in den så att det inte skulle bli en diskussion, haha! Det är ju så roligt att göra cakepops och med denna popcake maker ska man kunna göra perfekta runda sockerkaksbollar. Den är köpt på Ica Maxi och kostar 349 kronor, i förpackningen ingår det även popcakepinnar, popcakebricka och receptfolder. Perfekt julklapp till den bakglade.

 

2 kommentarer

 • farmor

  Gud! Så fyndigt. Det är sådan maskin man inte viste man behövde. Fanns inte för 45 år sedan när jag fortfarande fixade barnkalas. Tekniken går framåt. Ha! Ha! Helt onödig pryl, men ack så rolig. Lycka till med ”popsen”.

  • Hemma hos Andrea

   Väldigt onödig, men barnen kommer älska den (och jag 😉 Tänk dig, runda muffins 😉 haha! Kan nog bli lite popcake bakning i helgen…

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.