Hälsa & Skönhet

Mascara Id Bare Minerals

mascara

Mascara Id Bare Minerals

Sist jag handlade makeup från Id-shoppen på Åhlens City fick jag en testmascara från Id Bare Minerals på köpet – Lash Domination. Testade den igår och jag måste säga att den var riktigt bra och jag kommer garanterat köpa den…

Tycker att det är ganska svårt att hitta en mascara man trivs med och det är verkligen kanon när man får små tester så att man kan prova sig fram. Mina favoriter är Lancome Definicils, Volume Million Lashes från Loreal och Lash Domination från Id Bare Minerals kommer också med på min topplista över bra mascaror…

mascara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.