Pyssel

Bokstäver till Barnen

bokstäverbokstäver

Bokstäver till Barnen

Något som kommer med hösten och vintern är pyssel och igår bredde jag ut mig i vardagsrummet och hade pysselkväll samtidigt som vi tittade på Solsidan och Partaj…

Påbörjade en tavelvägg i barnens lekrum igår förmiddag och kände att det saknades något så det blev en sväng till Panduro för att köpa lite pyssel. Köpte stora bokstäver i papp, hobbyfärg och mönstrat papper…

Jag gillar barnrum med mycket färg, mönster och figurer, det ska vara färgglatt och barnsligt. Jag gillar vimplar och pom poms, färgglada mattor och kuddar, fondväggar och tavlor med figurer barnen känner igen. Åhhh, det är så mycket man vill göra…

bokstäver

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.