Okategoriserade

Sallad med Valnötter, Fetaost & Blåbär

salladsallad

Sallad med Valnötter, Fetaost & Blåbär

Det är så smidigt med färdigblandade salladsmixer och det finns en hel del olika varianter att välja mellan. Min farmor tipsade mig om Fiesta Mix, en salladsblandning från Dole som jag måste testa. Jag brukar köpa den Franska Mixen från Dole som innehåller rucola, mache, frisée och rosésallad, riktigt krispig och god.

Jag tycker det är väldigt gott med en sidosallad till maten och det är kul att variera smakerna. Denna sallad innehåller French Mix från Dole, rostade valnötter med en nypa flingsalt, torkade blåbär, fetaost och balsamico. Att ha torkad frukt och bär i en sallad ger lite sötma och en god konsistens, väldigt gott.

sallad

2 kommentarer

 • farmor

  Du är bara så kreativ. Torkade bär har jag inte alls tänkt på i sallad, men visst! Det ska jag allt pröva. Är en stor fan av torkade tranbär ska pröva någon kombination med French mix som stomme. Jag måste absolut ha rucola med i mina sallader. Har tydligen missat, att den också finns i andra sallader från Dole. Tack för tipset.

  • Hemma hos Andrea

   Jag gillar också rucola, gott till mycket. När vi beställer pizza tar jag alltid en capricciosa med rucola ovanpå, mums…

   Torkade bär är väldigt gott i sallad, finns även färdiga nöt/frön/torkade frukt & bär blandningar till sallad. Säljs bla på Hemköp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.