Sallad & grönsaker

Mini Mozzarella med Pesto & Rostade Pinjenötter

sallad

Mini Mozzarella med Pesto & Rostade Pinjenötter

Mini mozzarella från Galbani är en favorit hemma hos oss och är väldigt gott att blanda i salladen. Till lunch idag gjorde jag en enkel sallad med mini mozzarella, körsbärstomater och pesto, toppat med rostade pinjenötter och till det Rostbiff från charken på Coop. Salladsmixen är från Dole och heter French Mix.

Det är så gott med ost i sallad, fetaost, chévre och självklart mozzarella. Barnen är inte lika förtjusta i ost förutom just mozzarella, det älskar dem och man får vara snabb om man ska hinna få något själv speciellt när det serveras mini mozzarella.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.