Chévresallad med Bulgur
Chévresallad med Bulgur
Jag älskar chévreost och det här är utan tvekan världens godaste sallad…om man älskar chévre vill säga. Jag köper chévre i portionsbit och det kostar omkring 30 kronor för en bit…
Med färdiga salladsmixer är det så enkelt att göra goda sallader utan att behöva köpa massa olika salladsorter och min favorit just nu är French Mix från Dole som innehåller rucola, mache, frisée och rosésallad…
Chévresallad med Bulgur
Bulgur + grönsaksbuljong (ca 1 buljongtärning för 2 portioner bulgur)
Chévre
Honung
Solroskärnor
Valnötter
Blandsallad French Mix från Dole
Körsbärstomater
Gurka
Balsamico
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg chévren i en ugnsfast form.
Tillaga i ugnen i ca 10 minuter eller tills den fått en fin färg.
Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen.
Skölj grönsakerna.
Lägg sallad och bulgur på ett fat.
Ringla lite balsamico över salladen.
Toppa med Chévren.
Ringla honung över osten och toppa med solroskärnor och valnötter.