TÅRTOR

Tårta till Farmor

tårta

Tårta till Farmor

Igår fick vi äran att fira första advent med min farmor och även hennes födelsedag. Jag valde att göra en lite mindre tårta eftersom en stor tårta inte hade gått åt. Köpte färdiga tårtbottnar och skar dem i mindre cirklar så att dem fick plats på mitt lilla kakfat. Tårtan är fylld med vaniljkräm och hallongrädde, toppad med färska hallon och blåbär och runt om tårtan är det chokladfingers. Pudra tårtan med florsocker precis innan servering…

Receptet jag använt mig av hittar ni HÄR men jag har halverat alla ingredienser så att det passar till en mindre tårta. Det gick åt två paket chokladfingers till denna tårta…

3 kommentarer

 • Honeybooboo child

  Men Gud sååååå fin!!! Farmor måste ha blivit jätteglad! Vet en som fyller 23 snart och gillar tårta …. 😉

  • Hemma hos Andrea

   Hahahaha, vad är oddsen tänkte jag när jag läste avsändarens namn, vad är oddsen???!!! Det tog ngn sekund innan bitarna föll på plats, hahaha! Kom hit när du fyller 23 så ska du få tårta Honeybooboo 😉

 • farmor

  Gissa om jag kände mig firat med denna goda ”gammaldags” tårta i ny kreativ Andrea förpackning. Happy me som fick vara tillsammans med dom söta barnbarnsbarnen och deras mysiga föräldrar. Tack! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.