Okategoriserade

Julgransbelysning

gran

Julgransbelysning

Varje år blir jag lika frustrerad på julgransbelysningen, den trasslar in sig, vissa lampor fungerar inte och den är krånglig att sätta i granen. I år köpte jag en ny ljusslinga med små ledlampor och jag lade den bara ovanpå grenarna, väldigt enkelt och smidigt…

Ljusslingan heter Ola, innehåller 100 små lampor, är köpt på Plantagen och kostar 149 kronor…

ljusljusljus

 

6 kommentarer

 • Malin

  Så har vi också gjort, man ledsnar på allt trassel som blir. En slinga funkar bra. Fint klädd eran gran är 🙂 Jag är så mesig med färg, kör på traditionellt rött i kulor o silverglitter.
  Kram

  • Hemma hos Andrea

   Tack snälla, jag har också alltid haft rött och silver i min gran men sen barnen kom har julgranen ändrat karaktär och blivit en riktig ”disneygran” med alla färger man kan tänka sig, olika former och figurer, Gott & Blandat kan man väl säga…

   Kram och trevlig tredje advent…
   //Andrea

 • farmor

  Jag har också köpt slinga efter dit tidigare tips. Toppen. By the way! Vilken härlig inbjudande gran du åstadkommit. 3.adventskram till hela familjen från farmor/oldemor.

  • Hemma hos Andrea

   Men vad bra, visst var det smidigt! Jag är supernöjd…

   Tack tack, jag och barnen klädde granen tillsammans en dag när dem var sjuka och hemma från dagis och dem tyckte det var så skoj…

   Trevlig Tredje Advent till dig också.
   Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.