Allmänt

Snabblunch

sallad

Snabblunch

Snabblunch i form av en kikärtssallad färdig på två minuter, krispig isbergssallad, coctailtomater, gurka, mango, rökt kalkon och kikärtor. Blandade kikärtorna med en skvätt rapsolja och vitvinsvinäger och smaksatte med Italiensk salladskrydda och färsk persilja.

Jag tycker bönor och kikärtor är otroligt gott och min syster har flera gånger rekommenderat ett recept på kikärtsbiffar som hon brukar göra. Jag har varken tillagat eller smakat kikärtsbiffar men kanske ska ta och testa min systers receptet någon dag.

Vad äter man till kikärtsbiffar? Sallad, ris?

 

2 kommentarer

  • farmor

    Kikärtsbiffer blir väl lite i stil med falafel och till de bullarna finns ju inget tillbehör. Möjligtvis en god sallad och lite spicig dipp sås bredvid eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.