Allmänt

Tävling: Den hemlige kocken

den hemlige kocken

Tävling: Den hemlige kocken

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Jag har börjat läsa Den hemlige kocken och har redan hunnit plöja 100 sidor, vilket betyder att det är intressant läsning för jag läser aldrig, tyvärr. Förr kunde jag läsa en bok eller två på semestern men efter att vi fick barn finns det varken tid eller ro. Farmor och butiksbiträdet i bokhandeln hade rätt, det är så mycket mat jag kommer plocka bort ur vårt kylskåp nu när jag läst om hur maten hanteras och alla tillsatser och skit maten innehåller, usch! ALLA borde läsa Den hemlige kocken så jag tänkte slumpa ut ett exemplar. Du vill verkligen läsa den!!!

 

För att vara med och tävla

Lämna en kommentar i kommentarsfältet och berätta varför du vill läsa denna bok.

På måndag den 18/8 utses en vinnare.

 

6 kommentarer

 • Malin

  Jag är som du, läser aldrig! Har oxå hört av andra att den är läsvärd, så nu till varför jag bör vinna. Det är så att jag har fått reda på att jag behöver glasögon (HJäLP) och håller just nu på att utse ett par…! Lite bra läsning skulle kunna vara en bra prövning för mina ögon i en ny värld där man kanske ser texten! Haha

 • Rebecka

  Ha det så gärna velat vinna denna boken.
  Vill veta allt om maten som man stoppar i sig,och vad den innehåller.
  Boken verkar väldigt intressant,och ett måste för alla 🙂

 • farmor

  Vilken kreativitet! Så bra med en liten tävling. Ju fler vi blir som helt enkelt kräver att våra matbutiker, där vi handlar våra dagligvaror, tillhandahåller ”rena” produkter, ju svårare blir det för oseriösa leverantörer att bli av med sina ”konstgjorda” varor. Som t ex paket med ”rökt” skinka, som alls inte är rökt utan helt enkelt bara tillsatt rök arom. Vem tänker på att läsa det finstilta på ett skinkpaket? Farmor

 • Ulla Johansson

  Hej! Hade så klart varit spännande, o veta vad vi äter o serverar våra barn…är dålig på att läsa vad det kan innehålla. Värt en tankeställare
  🙂

 • Carolina

  Min matlagning och sätt att se på mat och råvaror lägger grunden för mina barn framtid och välmående. Om jag redan nu när mina barn är små kan ändra om vår kost och äta bättre så får dem detta tankesätt inprogrammerat gratis. Jag vill väldigt gärna vinna boken så att jag och min familj kan ändra om våra matvanor och blir skona från den orena och onyttiga maten som vi stoppar i oss utan att fundera på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.