Allmänt

Höstkänslor

ljus

Höstkänslor

Idag har det verkligen varit höst i luften, det vänder fort alltså. När jag kom till dagis och hämtade blev jag påmind av fröken att fylla på barnens lådor med långbyxor och tjockare tröja då det bara låg sommarkläder i lådorna (skäms på oss). Barnens garderober behöver med andra ord uppdateras då hösten kommit med stormsteg. Vi maximerade höstkänslorna med tända ljus och säsongens första avsnittet av Idol. Det bästa med hösten är just dem två faktorerna, massa tända ljus och massvis med bra tvprogram som sätter igång igen. Jag gillar hösten! Nu är Idol slut och jag ska dra en vinnare i boktävlingen, spännande!

ljusljus

2 kommentarer

 • Rebecka

  Det är mysigt när man kan tända ljus och mysa framför tvn 🙂
  Hösten är dock ingen favorit precis,men man kan ändå njuta av ljus o värme,god mat,och ens favoriter på tv brukar ju dra igång igen.
  Just det Idol började idag,missade det. Kommer nog repris i helgen.

  • Hemma hos Andrea

   Hösten är mysig i början tycker jag, när det fortfarande är soligt och klarblå himmel, när löven faller och det är lite kyligt i luften och man får ta på sig en jacka och kanske en scarf och en tunn mössa, men sen kan det gärna bli sommar igen 😉

   Ja det brukar väl vara ett söndagsrace med alla veckans Idolavsnitt, mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.