Resa, utflykter & restaurang

En dag på stan

leila generalstoreleilamoodurban deliteemood bänk

En dag på stan

Varje höst tar jag en heldag på stan – ensam! Tar tåget in till Söder och promenerar till Karlberg, kikar i butiker, tar en kaffe, tittar på folk, äter lunch och allt i min egen takt. Ibland är det så skönt att bara få vara själv. Jag var in på Mood Gallerian på Regeringsgatan för första gången och självklart ett besök på Leilas General store, verkligen läckert. Hela gallerian var fantastisk fin med lite annorlunda butiker och utbud. När jag närmade mig Odenplan fortsatte jag Sveavägen fram och då kommer man till Lakritsroten – en butik med endast lakrits, absolut värt ett besök om man har vägarna förbi. Det är väldigt mysigt att turista i sin egen stad och man borde göra det oftare. Hade en riktigt mysig söndag och vädret kunde inte vara bättre.

stan

kaffesöderlakritsbody shopbodyshopgrand hotel

2 kommentarer

  • Camilla Ekheim

    Vad härligt det låter! Ibland är man så dålig på att göra sådant, speciellt när man har små barn, så förstår att du njöt i fulla drag. Kram!

    • Hemma hos Andrea

      Ja det är så härligt att egentligen inte göra någonting, bara titta på folk och inte behöva prata med någon, haha! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.