sallad med gambas
Resa, utflykter & restaurang

Lyxig sallad & strandpromenad

sallad med gambas, mango och avocado

Alltså den här salladen! Gambas med mango, avocado, röd lök, morötter och pinjenötter i en kryddstark sojasås. Så gott och fräscht. Barnen fick swedish meatballs med kokt potatis, brunsås och lingonsylt och dem var så nöjda, en liten stund iallafall. För det är ju såååå tråkigt att äta ute! Vi äter faktiskt de flesta måltider hemma, dels för att det är bekvämt och enkelt och det känns inte riktigt värt att lägga dyra pengar på att äta ute när det mest blir tjat och sura miner. Att gå ut och äta är inte samma njutning när småfolket är med helt enkelt, så är det bara. Vem kan klandra dem, hur kul är det egentligen? Att äta var ju dötråkigt när man var liten, slöseri med tid liksom.

Men vissa kvällar ger vi oss iväg och hoppas på att barnens tålamod är på topp så vi hinner äta vår mat innan en Fanta Limón hamnar i någons knä (under denna middag hamnade den i mitt) eller någon ramlat av stolen för att det inte går att låta bli att vicka på den eller sitter och surar för att det tar för lång tid. Jag hör mina föräldrar 25 år tillbaka i tiden när jag säger till barnen ”drick nu inte upp hela läsken innan maten, sitt still på stolen, titta vad snällt barnen där borta äter sin mat och lyssnar på sin mamma och pappa, det blir ingen efterrätt om man inte äter maten”. Förlåt mamma och pappa!

Det är verkligen varmt om dagarna så vi hänger mest nere vid poolen där man kan svalka sig och sitta under parasollet mellan doppen men på kvällarna när det är lite svalare är det väldigt mysigt att ta en sväng nere vid hamnen och strandpromenaden. Där är småfolket nöjda och lyckliga och får springa av sig dagens sista energi.

stranden puerto banus

7 kommentarer

 • Jennifer

  Nyfiken och undrar var ni befinner er? Vill också åka till solen och värmen med våra små monster nu… Mvh jennifer

  • Hemma hos Andrea

   Vi hoppas verkligen att augusti bjuder på bättre väder än juli! Vi har varit i Spanien, Marbella och här är det alltid solsäkert och varmt. Trevlig sommar/Andrea

 • Karro

  Hahhhahahah jag skrattar högt här hemma!!! Man känner ju igen det där 😉 och det är väldigt mycket man kommer på att man säger till sina barn som man faktiskt har hört någonstans förut (för ex antal år sedan) hahaha
  Nu ska vi åka och lämna vårt monster till farmor, sköööönt! Kram

  • Hemma hos Andrea

   Haha! Tycker jag hör mina föräldrar hela tiden 😉 Härligt med lite egentid. Hälsa Emil och ha så mysigt! Puss på dig

 • Camilla Ekheim

  Haha, känner igen det, men det blir bättre
  Verkar som ni har det härligt i Spanien, fortsätt att njuta för här är inte vädret så kul ☁️⛅️
  Hälsa familjen, kram

  • Hemma hos Andrea

   Skönt att höra Camilla, haha! Bra att Ellen och Matilda sköter sig 😉 Alla hälsar och du får hälsa du också. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.