Okategoriserade

Life Blog Award

life blog award 2015Tävlingen Life Blog Award är avslutad och bästa bloggarna inom kategorierna Supermat, Hälsa, Naturlig skönhet och Träning har korats, min blogg Hemma hos Andrea var nominerad i kategorin bästa Supermatsblogg. Jag vill ge ett stort tack till Life för att ni nominerade mig i denna tävling och även ett stort tack till alla er som röstat på mig, jag är så otroligt tacksam. Vem vann då, jo det gjorde den fantastiska bloggen Supermat som drivs av Jenny och Linnea – stort grattis!

Det var många inspirerande bloggar som var nominerade och jag har hittat flera nya favoriter. Är du nyfiken på vinnarna i samtliga kategorier så hittar du resultatet i länkarna nedan.

– Här är vinnaren i kategorin bästa Hälsoblogg.

– Här är vinnaren i kategorin bästa Träningsblogg.

– Här är vinnaren i bästa Naturlig Skönhetsblogg.

– Här är vinnaren i bästa Supermatsblogg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.