Sallad & grönsaker

Grönsallad med selleri & ärtskott

grönsallad med selleri och ärtskott

Grönsallad med selleri och ärtskott

Beställde en hamburgetallrik till lunch här om dagen och bad om en sidosallad istället för pommes och det var nog den godaste sidosalladen jag ätit, den var så enkel och fräsch och innehöll basgrönsaker så som blandsallad, gurka, tomat, paprika och sockerärtor sen hade dem även blandat ner bladpersilja, ärtskott och tunt skivad stjälkselleri. Så gott! Emellanåt kan jag få ett sånt sug på stjälkselleri, köper ett knippe, äter en bit och sen blir sellerin liggande och jag vet inte vad jag ska göra med den, har aldrig ens tänkt tanken på att ha den i sallad men den ger helt fantastisk smak och kommer numera vara en bas i våra sallader, testa! Till middag igår blev det exakt en sådan sallad med minimozzarella, grillad kyckling och bea. Perfekt fredagsmiddag!

 

Grönsallad med selleri och ärtskott

Blandsallad

Tomat

Gurka

Röd paprika

Sockerärtor

Stjälkselleri (tunt skivad)

Ärtskott

Bladpersilja

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.