Smoothies

Min smoothie i Buffé

smoothie i Buffétidningen

Min smoothie i Buffé

Jag blir lika lycklig varje gång det kommer ett nytt nummer av Icas tidning Buffé och jag håller alltid på den tills barnen lagt sig så jag kan bläddra i lugn och ro. Känslan när man bläddrar i senaste numret och ser sitt eget recept!!! Min smoothie i Buffé! I varje nummer av Buffé är det en instagramtävling där man ska hashtagga en bild och sitt recept och i förra numret var det smoothies som gällde. Jag älskar ju smoothies så jag taggade en av mina favoriter sen tänkte jag inte mer på det men när Buffétidningen ramlade ner i brevlådan igår så var min smoothie med. Bilden nedan är bidraget jag skickade in och nummer 2 i Buffé är min smoothie! Receptet på syrlig grapesmoothie med mango hittar du HÄR. Så himla roligt och jag var ju bara tvungen att få skryta lite, hihi!

syrlig smoothie med baobabpulver

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.