Köttfärs

Taco Quesadillas

taco quesadillas

Taco Quesadillas

Rester kvar från tacomiddagen? Gör smarriga quesadillas med tacofärs, riven ost och grönsaker. Börja med att värma tacofärsen i micron. Värm en panna med olivolja och lägg i ett tortillabröd. Strö över lite riven ost, lägg på ett lager tacofärs, grönsaker, tex paprika och majs, strö över lite mer ost och lägg på ett till tortillabröd. Tryck på brödet så att allt pressas ihop. När bottenbrödet börjar få färg vänder du på allt och steker andra sidan. Det gäller att vara med för brödet bränns lätt. Dela sedan tortillabrödet i trekanter och servera med en grönsallad, gräddfil och tacosås att doppa i. Hur enkelt som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.