Gröt och yoghurt

Nyplockade björnbär till frukost

björnbär och hallon med naturell yoghurt

När jag var liten hade vår granne en björnbärsbuske som vi fick lov att plocka ifrån. Dem var så söta och goda och man stannade alltid och plockade några bär när man kom hem från skolan. Jag älskar björnbär men det är så dyrt att köpa färska så det är väldigt sällan jag gör det. Men nu har jag en egen björnbärsbuske längs garageväggen och jag upptäckte igår att den är full med mogna bär. Så denna härliga söndagmorgon blev det en skål med yoghurt toppad med färska björnbär och massa annat gott. Så lyxigt! Hallonen kommer inte från trädgården men det är nog också det enda typiska sommarbär vi inte har, nej jordgubbar har vi heller inga men vi har blåbär, krusbär, röda och svarta vinbär, smultron och björnbär. Jag blir mer och mer förälskad i vår trädgård för varje dag som går, den är så rogivande och vacker och det är en fantastisk känsla att kunna plocka alla dessa bär på tomten. Rabarber har vi också, kan hända att det blir en liten rabarberpaj med smuldeg.

Björnbär och hallon med naturell yoghurt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.