Smoothies

Ananas & spenat smoothie med citron & ingefära

ananas och spenat smoothie med citron och ingefäraananas och spenat smoothie med citron och ingefära

Detta inlägg får tala i bilder för det finns inte så mycket att säga förutom att denna smoothie är så god. Innehåller färsk ananas, babyspenat, pressad citron, riven färsk ingefära och iskallt kranvatten. Vill man kan man använda kokosvatten istället. Även Baobabpulver är gott att blanda ner.

ananas och spenat smoothie med citron och ingefärafriggs majskakorHar du smakat Friggs tunna riskakor superfrö som är en helt ny serie krispiga, tunna riskakor med majs. Till största del innehåller dem nämligen majs och inte ris. Jag fick ett sådant här paket med riskakor i min förta box från Testagram och sedan dess är jag fast. Min favorit är den med chiafrö & havssalt men den med amarantfrö & örtsalt är också väldigt god. 
ananas och spenat smoothie med citron och ingefäraananas och spenat smoothie med citron och ingefäraanans och spenat smoothie med citron och ingefära

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.