FISK OCH SKALDJUR

Snabb laxpasta i tomatsås

snabb laxpasta i tomatsås

Jag såg ett klipp hur man snabbt kan göra en god tomatsås. Det enda du behöver är ett rivjärn, en stor skål, tomater och kryddor. Halvera tomaterna och riv den vattniga delen av tomaten med rivjärnet. Själva skalet slänger du. Smaksätt tomatsåsen med salt och svartpeppar. Kan det bli enklare!

Av tomatsåsen blev det en snabb laxpasta med smak av chili och vitlök. Hacka chili och vitlök fint och fräs det i olivolja tillsammans med laxkuber, salta och peppra. När laxen är genomstekt häll över tomatsåsen och låt puttra någon minut. Blanda sedan allt med färskpasta och toppa med klippt persilja. Denna rätt tog inte många minuter att tillaga, snabbmat när den är som bäst. snabb tomatsåssnabb tomatsås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.