Okategoriserade

Knäcke med avokado & chiliflakes

knäcke med avokado och chiliflakesKnäcke med avocado

Lyckan när man delar en avokado och den är så där perfekt grön och härlig i konsistensen! Leksandsknäcke med skivad avokado och chiliflakes till frukost + passionsfrukt och en kopp kaffe med mjölk. God morgon!

På vardagar äter jag i princip samma sak varje morgon men på helgerna lyxar jag gärna till det, sitter länge och tar om. Älskar helgfrukost och har alltid gjort. Hotellfrukost är en favorit och jag mins så väl när vi var små och bodde på hotell, alla olika sorters bröd, pålägg, flingor och yoghurt, älskart!!! Vad äter du helst till frukost?
knäcke med avocado

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.