Okategoriserade

Vinn en spiralizer

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


spiraler för grönsaksspiraler

I samarbete med Kitchentime.se har jag fått testa ett spännande köksredskap, nämligen en Spiralizer! Jag gör ofta zucchinipasta istället för spaghetti och denna spiralizer från Lurch gör perfekta spiraler. Jag har hittills testat zucchini, potatis, morötter och rödbetor och resultatet blev toppen. Spiralizern kommer med tre olika skärblad i rostfritt stål så man kan variera formen på grönsaksspiralerna. Den är väldigt enkel och smidig att använda och även lätt att rengöra. Ska visa er sen vad jag hittade på med alla olika grönsaker.

spiralizer Attila Hildman Lurch, zucchinipastaspiraler av rotfrukter och grönsaker, Spiralizer Attila Hildmann Lurch

I samarbete med Kitchentime.se har jag fått äran att anordna en tävling och nu har du chansen att vinna en Spiralizer Attila Hildmann edition från Lurch. Kul eller hur!

För att vara med och tävla

1. Varför skulle just du vilja vinna en Spiralizer? (Det räcker med en kort anledning)
2. Nämn ett varumärke som finns på Kitchentime.se.
3. Gilla Kitchentimes facebooksida eller instagram.

 

Tävlingssvaren ska skrivas här i inläggets kommentarsfält.
Tävlingen pågår fram to.m. söndag den 7/2 och vinnaren annonseras här på sajten efter det! Lycka till och ha en fin dag.

Spializer Attila Hildmann Lurch zucchinipastaSpiralizer Attila Hildmann Lurch

25 kommentarer

 • Emmelie Andersson

  Vilken rolig grej för en köksprylnörd som mig. Försöker just nu få min köttälskare sambo att äta mer vegetariskt och detta vore ett toppensätt att få in mer grönsaker i vardagen! Eva Solo säljs på kitchentime!

 • Linda Rudelius

  Vilken möjlighet:
  Jag skulle vilja vinna en spiralizer som en motivationsgåva till mig själv: 2016 är året då jag tänker fokusera på mig själv. Fyller 40, tar ett kliv i karriären och har insett att för att må bra behöver jag fokusera på min hälsa. En spiralizer skulle vara ett bra verktyg att tillföra en hälsoaspekt i maten.

  Ett varumärke på Kitchentime: Lurch
  Jag har gillat Kitchentime på Facebook.

 • Anna L

  1. För två veckor sedan fick min pojkvän ett gallstensanfall så kraftigt att ambulansen fick komma och smärtlindra, och det blev verkligen ett wake-up-call för oss båda att äta bättre. Ibland när jag ska äta lunch ensam hemma så gör jag zoodles med min handhållna grönsakssvarv, men eftersom jag har tennisarmbåge är detta en pina. Det skulle aldrig gå att göra till fler än en person, vilket är synd eftersom jag gärna skulle göra zoodles med ’svensk pesto’ till min pojkvän också. Rostade solrosfrön, bladspenat och västerbottenost i mixern. Världens bästa snabbmat! 🙂

  2. Eva Solo (har drömt länge om Gravity-kastrullerna med smarta lock)

  3. Gillar på FB och följer på Insta 🙂

 • Liselotte

  Svar: Orrefors

  Motivering:
  Ingen av barnen älskar det där som är grönt,
  trots att mamma lärt dem att vitaminer är skönt.
  Samtidigt vill vi ju hänga med i hälsonormen,
  så kanske hjälper det om vi spiralizerar formen…?

  Gillat på Insta (FB är jobb-sociala mediet)

 • Sara

  1. För att kunna göra morotsspagetthi, zucchinipasta och allt annat kul som man kan göra. Jag älskar att testa nya sorter och så är det ju himla nyttigt med!
  2. Eva Solo
  /Sara

 • Anna

  Hej!
  Det där ser ut att vara ett kul sätt att få i ungarna mer grönsaker.
  Zucchinipasta vore kul att göra hemma.

  Svar: Eva Solo

  Gillar Kitchentine på fb sedan förut.

 • Jessica Hellström

  Åhh, jag som gärna äter annat när familjen äter pasta, en spiralizer skulle verkligen piffa till grönsakerna och göra det roligare att äta.
  Iittala finns hos kitchentime.se
  Gillar både på facebook och instagram

 • Linda Jerrevång

  Hej!
  Skulle behöva ny inspiration i köket, och då blir en spiralizer en bra hjälp.
  Eva Solo finns på Kitchentime.
  Gillar på Facebook.
  Mvh/Linda

 • Helena i Uppsala

  Ernst Kirchsteiger

  Gubben får inte äta grönt så vi brukar skära, hacka, riva, strimla morötter i det oändliga. Men nu tryter idéerna! Vad spirituellt det vore med rödbeta, potatis och morot i annan form!

 • Embla

  Jag är en fattig student men älskar att laga mat! Att strimla säsongens rotfrukter och grönsaker är ett billigt alternativ som känns betydligt festligare än nudlar på burk! Dessutom är jag vegan vilket ju faktiskt står skrivet på spiralizern i fråga, borde den inte ägas av just en sådan då? 😉 ”Vegan with a twist” kan beskriva såväl spiralizern som mig!
  Ett varumärke som finns på Kitchentime.se är Marimekko.
  Jag gillar på Facebook och följer på Instagram!

 • Jessica Sundberg

  Åh, en sån här vill jag mer än gärna vinna! Perfekt sätt att enkelt göra nyttig mat presenterad på ett roligt sätt – jag har en överviktig dotter som inte alltid är förtjust i de nyttigare alternativen vi försöker sätta fram. Men ser det roligt ut går det lättare ner och hon inser nog då hur gott det nyttiga också kan vara!

  Morberg är ett av alla trevliga märken!

  Gillar på FB som jessica sundberg1

 • Sofi Fifi Karlsson

  Svar: SLAM
  Jag skulle vilja vinna denna smidiga grej för att hjälpa mig uppnå min superversion av mig själv! Jag brukade inte bry mig om min hälsa alls, men för några år sedan slog blixten ned och jag fattade äntligen att man måste tänka på hälsan för att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Massor av livsstilsförändringar senare har jag tappat nästan 20 kg och fått nya rutiner med träning och nyttig mat som gjort mig till en piggare människa. Mitt fokus nu ligger på att lägga köttet på hyllan tillsammans med trist köpepasta och halvfabrikat. Detta lämnar plats för allt mer skönt grönt i mitt liv! Med denna spiralizer kan jag enkelt och snabbt göra goda alternativ till de vanliga kolhydraterna och roliga sallader som till och med barnen kommer fascineras av! Den skulle absolu göra det enklare att leva upp till mitt nya mål även i vardagens stressiga matlagning!

 • Maria Jonsson

  1: Vore skönt att slippa använda osthyvel, potatisskalare och kniv till allt. Dessutom skulle det se mycket roligare och mer aptitligt ut om det är spiraler och krusiduller 🙂
  2: Iittala
  3: gillar både på fb och instagram (mariaj426)

 • Ann-Kristin B

  Tränar och försöker äta rätt
  Vilket inte alltid är så lätt
  Men med spiralizer sätter man snurr på maten
  Och genast ser det läckrare ut på faten
  Ut med pasta, och raffinerat ris
  Från och med nu blir det mera grönt – naturligtvis.

  Bland kitchentimes sortiment finns produkter från varumärket: Le Creuset

  Gillar på Facebook som Ann-Kristin Bakken

 • Elisabet Andersson

  Varumärke: Lurch
  Gillar Hemma Hos Andrea och Kitchentime.se på Facebook
  (Elisabet Andersson).
  Delat tävlingen där också. Syns här:
  https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12
  Behöver en rejäl motivationshöjare
  i form av en läcker grönsaksböjare.
  Var på 40-årskontroll ganska nyss
  vill i hälsokalendern göra ett kryss.
  Livet kryllar av krav och måsten
  önskar få in mer grönsaker i kosten.
  Charmiga krusiduller och spiraler
  sänder ut nya, spännande signaler.
  Grönfoder blir aldrig mera trist
  med VEGAN WITH A TWIST.
  Så ser det mycket mer aptitligt ut
  MVH Nyfiken som en strut!

 • Amanda Bach

  Det skulle bli så mycket roligare att laga mat med denna. Maten skulle se roligare ut, och jag skulle nog äta mer nyttigt.

  Le Creuset är ett märke som finns där! 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Amanda Bach

 • Louise

  Har sakta, men säkert, försökt förändra mathållningen i familjen. ..med en spiralizer blir det lättare att få barnen att se det ”roliga” med grönsaker. Jag vill gärna själv oftare använda grönsaker istället för pasta…och servera versioner av samma grönsak på olika sätt.
  Gillar Eva Solos vattenkaraff. ..

 • Marie Lyander

  Åhh, en Spiralizer har jag länge varit sugen på, lagar ju bara vegetariskt, och
  hackar, skivar och strimlar slentrianmässigt alla grönsaker för hand!
  Men med en sån där mojäng, skulle ju matlagningen bli så mycket mer,
  både spännande, originell, och antar jag, tidsbesparande…..
  Så nu håller jag både tummar och tår…..
  Följer sen länge Kitchentime.se och nu även dig på IG!

  Ett av många varumärken på Kitchentime.se är: GastroMax som har
  mycket användbara produkter…

  Ha det så gott/Marie

 • Maria

  1. Ett roligare, vackrare och mer spännande sätt att äta grönsaker. För mig som har problem med händerna hoppas jag att det ska bli lättare att lägga upp mer smarriga grönsaker på tallriken.
  2. Eva Solo
  3. Gillat för länge sedan.

 • Negin

  1.Är gravid med vår första bebis och detta hade absolut gjort matlagningen roligare och efter graviditeten kan jag satsa mer på rawfood 😀
  2. Orrefors
  Gillar på fb (Negin Khandan) och följer på instagram (neginoferfero)

 • Liza

  Jag skulle bli så glad ifall jag vann denna! Vi håller på att försöka byta ut både kött, pasta och ris här hemma så det vore ju riktigt härligt att kunna göra något lite roligare med endast skurna grönsaker på tallriken. 🙂
  Jag gillar sedan tidigare kitchentime på både facebook och instagram.
  Ett märke jag vet finns är Skeppshult, men det finns ju så mycket mer! Bästa affären på nätet vad gäller köksredskap tycker jag. 🙂

 • Madelene .A

  Jag har varit vegetarian i över 2 år nu och detta verkar ju vara en supersmart pryl Med den skulle jag kunna göra något nytt och roligt med mina grönsaker Så håller tummarna hårt och hoppas få ställa denna i mitt kök. Jag följer @kitchentimese på Instagram med namn madde_cancerhjalte Och ett varumärke som finns hos Kitchentime är Eva Solo, mitt favoritmärke för övrigt Kram Madelene

 • Julianna Fredriksson

  1. När det behövs nåt nyttigt som gör mig mätt på rätt sätt. Kanske spagetti av morötter eller zucchini. Tänk vilken rolig apparat detta är, helt oumbärlig är denna Spiralizer när jag vill svarva fram mina grönsaksrätter lekande lätt.

  2. Eva Solo.

  3. Gillar Kitchentime. se på FB och Instagram.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 • Sofia Broström

  1. Jag vill vinna denna för att försöka få in mer grönsaker till mina barns måltider (och så kanske det hjälper till att motivera mig och min man att äta mer nyttigt).
  2. Underbara ”le creuset”!
  3. Följer på instagram under namnet ”vardagsmorsan”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.