löjroms chips
PLOCKMAT/MINGELMAT

VÄLKOMSTSNACKS – LÄTTSALTADE CHIPS MED LÖJROM

Hej hej!

Visst är det härligt med ett nytt år och jag ser verkligen fram emot 2020. Jag har så mycket roliga saker inbokat. Bland annat en weekendresa till Skottland med min bästis. Det ska bli så roligt. Vi har redan bokat in en guidad tur på Edinburgh Castle och en Outlander tur. Outlander är en serie som utspelar sig i Skottland och det ska bli så spännande att besöka alla olika inspelningsplatser och slott.

Här kommer ett tips på ett riktigt enkelt men lättfixat välkomstsnacks. Du lägger ut lättsaltade potatischips på ett fat eller liknande och toppar med cremefraiche, fint hackad röd lök, löjrom och färsk dill. Så otroligt gott och lyxigt.

 • Löjrom, 80 g
 • lättsaltade chips
 • cremefraiche
 • röd lök
 • 1 kruka dill

Av överblivna kartonger från julklappar gjorde vi ett fotobås till nyårsfirandet. Fäste ihop kartongen med mönstrad tejp. Var på jakt efter glittertejp men det fick bli leopardmönster. Sen pyntade vi med lite glitter och klistermärken. På Rusta hittade jag billiga glasögon och hattar. Fotobåset hängde jag sen upp på en klädställning med hjälp av ståltråd.

2 kommentarer

 • Sandra Callermo

  Åh, jag älskar såna där chips! Den toppingen är grym <3 Créme fracieh, rom och rödlök är otroligt gott och jag äter det t ex till bakad potatis, på rågbröd som förrätt osv. Mums!

  • Hemma hos Andrea

   Det är så otroligt god kombo. Till bakad potatis lät ju också väldans gott, tack för tipset. Trevlig helg/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.