Förrätter & småplock

PIMIENTOS DE PADRÓNE I UGN


Pimiemtos de padróne är himlans gott. Perfekt som snacks eller som tillbehör till maten. Antingen steker man paprikorna i olivolja i stekpannan eller så tillagar man dom i ugnen. Nästan så jag tycker dom blir bättre i ugnen faktiskt. Dessutom är det väldigt skönt att slippa stå och passa vid spisen. Något annat som är väldigt trevligt och gott är oliver i ugn. Recept hittar du HÄR.

PIMIEMTOS DE PADRÓNE

Sätt ugnen på 200 grader.

Skölj och torka paprikorna noga.

Lägg i en ugnsform och ringla över lite olivolja.

Tillaga mitt i ugnen i ca 20 minuter. Rör om någon gång under tiden. När paprikorna mjuknat och fått lite färg är dom klara.

Ta ut formen och strö över flingsalt. Servera direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.