![](https://media.hemmahosandrea.se/2020/04/586F864B-C4A3-451C-9D44-B50E810FF182-scaled.jpeg)
PIMIENTOS DE PADRÓNE I UGN
![](https://media.hemmahosandrea.se/2020/04/586F864B-C4A3-451C-9D44-B50E810FF182-1170x878.jpeg)
Pimiemtos de padróne är himlans gott. Perfekt som snacks eller som tillbehör till maten. Antingen steker man paprikorna i olivolja i stekpannan eller så tillagar man dom i ugnen. Nästan så jag tycker dom blir bättre i ugnen faktiskt. Dessutom är det väldigt skönt att slippa stå och passa vid spisen. Något annat som är väldigt trevligt och gott är oliver i ugn. Recept hittar du HÄR.
PIMIEMTOS DE PADRÓNE
Sätt ugnen på 200 grader.
Skölj och torka paprikorna noga.
Lägg i en ugnsform och ringla över lite olivolja.
Tillaga mitt i ugnen i ca 20 minuter. Rör om någon gång under tiden. När paprikorna mjuknat och fått lite färg är dom klara.
Ta ut formen och strö över flingsalt. Servera direkt.
![](https://media.hemmahosandrea.se/2020/04/6F4DDA3E-1833-48E6-9288-C0FFC9D8211D-1170x1560.jpeg)
![](https://media.hemmahosandrea.se/2020/05/AF53A254-B728-4E20-A6D7-7277406523A4-scaled.jpeg)
![tzatziki](https://media.hemmahosandrea.se/2020/05/AA1BDE74-E48B-4A11-913E-D1428E302BE2-scaled.jpeg)