Okategoriserade

Grekisk Sallad

Grekisk Sallad

Det här är absolut en av dem godaste salladerna enligt mig, kombinationen av fetaost, oliver, röd lök och krispiga grönsaker passar så bra ihop och jag associerar till värme och solsemester. Jag fastnade för grekisk sallad under en semester på Kreta, åt det nog till lunch varje dag under hela veckan. Tyvärr blir jag ofta besviken när jag beställer det på restaurang här hemma för man får alltid så lite av det goda och nästan bara en tallrik med isbergsallad. När jag gör Grekisk sallad är det mycket röd lök, mycket oliver och mycket fetaost och mindre isbersallad. Jag toppar alltid fetaosten med torkad oregano och ringlar lite olivolja över salladen och strör över lite flingsalt, det blir jättegott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.