Okategoriserade

ABC Plansch

Beställde lite fina saker till barnen för ett tag sen på AnnaBoye.se och såg nu att det kommit in nya fina ABC planscher. Jag bara älskar denna färgglada plansch som hänger i Isabelles rum och jag ska nog köpa en till Philip också fast med annat motiv och färg. Köpte även ett fint ABC underlägg till Philip med fina bilder för varje bokstav. Kika in på webshopen, det finns massa fina planscher till barnen…

Klossarna i tyg har jag sytt själv, hade en period när Philip var bebis som jag var helt galen i att sy, vet inte hur många färgglada klossar vi har. Tygerna har jag köpt på Panduro Hobby och dem förnyar sortiment hela tiden så det har kommit massa nya fina barntyger, kanske dags att börja sy lite klossar igen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.