Vegetariskt

Färskpasta med Pesto & Pinjenötter

Färskpasta med Pesto & Pinjenötter

Färsk Tortellini fylld med tomat & mozzarella, jag kan verkligen rekommendera denna goda färskpasta. Färskpasta och pesto är en perfekt grund sen kan man blanda i det man tycker om och igår blev det körsbärstomater, ruccola och pinjenötter. Tar ca 5 minuter att tillaga denna enkla rätt och det är så gott…

Har man två små barn så är det svårt att hinna förbereda en lyxig middag på fredagen för det tar lite längre tid än att steka falukorv och koka makaroner så ibland äter vi en förrätt på fredagar och väntar med middag tills efter barnen lagt sig men maten ska ju fortfarande tillagas så jag tycker att detta är en perfekt fredagsmiddag tillsammans med ett glas rött vin och kanske lite vitlöksbröd, det behöver faktiskt inte vara så komplicerat…

Färskpasta med Pesto & Pinjenötter – 2 portioner

1 förpackning färskpasta

Pesto efter smak och tycke

Ruccola

Körsbärstomater

Pinjenötter

 

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningar

Stek pinjenötterna i en stekpanna så dem får lite färg.

Blanda pastan med pesto.

Servera med ruccola, körsbärstomater och toppa med pinjenötter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.