PLOCKMAT/MINGELMAT

Småplock

småplocksmåplockSmåplock

Jag har alltid velat göra en buffé med massa smårätter, snittar och tillbehör så till Nyår blev det massa småplock. Det var verkligen jätteroligt att få tillaga alla smårätter men det tog mycket längre tid än jag räknat med, som tur är hade jag hjälp av min syster som var med mig i köket hela dagen. Det är så otroligt svårt att uppskatta hur mycket mat som går åt när man gör massa smårätter och det blev väldigt mycket mat, men gott var det…

Rätter vi gjorde var toast smögen, bruschetta, melon och parmaskinka, baconinlindad kycklingfilé fylld med färskost, laxfilé, tomat och mozzarella, laxrullar med pepparrot, tunnbrödssticks, räkcoctail med mango, chili och edamamebönor, bulgursallad med fetaost och pinjenötter, krustader med kantarellröra, crostini med tapenade, massa oliver, frukt och till dessert blev det kladdkakemuffins med mintchoklad, vaniljglass och färska bär.

småplocksmåplocksmåplocksmåplock

småplock

kladdkaka

4 kommentarer

  • Hemma hos Andrea

   Åhhh tack så mycket, =) ska absolut lägga upp recepten och en del av rätterna finns redan på bloggen och ska jag rekommendera en rätt så är det räkcoctail med mango och edamamebönor, du hittar den under kategorin förrätter, sååå god och den gjorde succé!

 • Karro

  Åhh det ser ju jätte trevligt ut..inte karolinamat men det ser väldigt härligt ut 🙂 Hade ni det bra? Var barna vakna vid tolvslaget? Kram på dig

  • Hemma hos Andrea

   Vi hade en jättetrevligt kväll, barnen missade 12-slaget men höll sig vakna ett bra tag. Hoppas ni hade ett underbart slut på 2012, kraaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.