Småplock
Jag har alltid velat göra en buffé med massa smårätter, snittar och tillbehör så till Nyår blev det massa småplock. Det var verkligen jätteroligt att få tillaga alla smårätter men det tog mycket längre tid än jag räknat med, som tur är hade jag hjälp av min syster som var med mig i köket hela dagen. Det är så otroligt svårt att uppskatta hur mycket mat som går åt när man gör massa smårätter och det blev väldigt mycket mat, men gott var det…
Rätter vi gjorde var toast smögen, bruschetta, melon och parmaskinka, baconinlindad kycklingfilé fylld med färskost, laxfilé, tomat och mozzarella, laxrullar med pepparrot, tunnbrödssticks, räkcoctail med mango, chili och edamamebönor, bulgursallad med fetaost och pinjenötter, krustader med kantarellröra, crostini med tapenade, massa oliver, frukt och till dessert blev det kladdkakemuffins med mintchoklad, vaniljglass och färska bär.
4 kommentarer
Jennifer på Fashioncut
Ser helt gudomligt gott ut iaf! Hoppas att det var värt tiden du/ni la ner på det! 😀 Lägg gärna upp några av recepten, även om de är enkla är det ju god fredagsmat/mellanmål 🙂
Hemma hos Andrea
Åhhh tack så mycket, =) ska absolut lägga upp recepten och en del av rätterna finns redan på bloggen och ska jag rekommendera en rätt så är det räkcoctail med mango och edamamebönor, du hittar den under kategorin förrätter, sååå god och den gjorde succé!
Karro
Åhh det ser ju jätte trevligt ut..inte karolinamat men det ser väldigt härligt ut 🙂 Hade ni det bra? Var barna vakna vid tolvslaget? Kram på dig
Hemma hos Andrea
Vi hade en jättetrevligt kväll, barnen missade 12-slaget men höll sig vakna ett bra tag. Hoppas ni hade ett underbart slut på 2012, kraaaam