Allmänt

Tulpanens Dag

tulpanerTulpanens Dag

Idag är det Tulpanens Dag och passande så knackade det på dörren igår och en ung kille från en idrottsförening sålde tulpaner för att spara ihop pengar till en resa. Jag köpte en liten bukett med orange-röd-gula tulpaner, tycker dem är så otroligt vackra.

Gick in på temadagar.se för att kika lite på alla olika temadagar och det finns verkligen dagar för allt möjligt, visste ni tex att den 31/10 är det grannens dag – dagen då vi ska värna om våra grannar, den 21/1 är det kramens dag, den 20/1 är det lösenordsbytardagen och den 14/10 firar vi räckmackan. Det finns saker att fira varje dag…

Här är samtliga temadagar 2013

tulpaner

En kommentar

  • farmor

    Helt otroligt vad som finns att fira. Me like. 02-06: Nolltolerans ang kvinnlig könsstympning. Återkommer till det via mail till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.