Allmänt

Systrarna Eisenmans Mingelmat

kokbok

Systrarna Eisenmans Mingelmat

Nu har mina böcker från Adlibris kommit och jag beställde bla kokboken Systrarna Eisenmans Mingelmat. Har bara hunnit bläddrat igenom den lite snabbt men vilken fin kokbok med otroligt vackra och inspirerande bilder, härliga recept och man blir riktigt sugen på att laga plockmat.

Denna kokbok innehåller allt möjligt gott så som tapas, meze, bröd, snittar, drinkar med mera och jag tror jag kommer få användning av den många gånger både till vardags och fest…

Jag beställde Systrarna Eisenmans Mingelmat på Adlibris och man kan även beställa paketinslagning och skicka som present till någon för 25 kronor extra, det är verkligen toppen. Ni hittar Systrarna Eisenmans Mingelmat här…

kokbokkokbokkokbok

2 kommentarer

  • farmor

    Visst är det en njutning att öppna en helt ny bok och först bara titta på allt vackert och gott. Sen blir man rent av sugen på att ställa till med en liten bjudning. Mina sopptanter kommer på onsdag. Ska kanske lyxa till det med lite extra tilltugg.

    • Hemma hos Andrea

      Vad trevligt! Det är jättekul med nya böcker och det är så fint med kokböcker som en detalj i hemmet också tycker jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.