Okategoriserade
Leverpastej
Leverpastej
Vi har alltid några olika sorters smörgåspålägg hemma i frysen, skinka, kalkon, salami eller leverpastej. Jag brukar köpa en stor förpackning skivbar leverpastej och dela den i 4-5 bitar, förpacka bitarna i folie och frysa in.
Det går alldeles utmärkt att frysa in smörgåspålägg och på det sättet finns det alltid pålägg hemma och man slipper slänga massa för att man inte hunnit äta upp det…
4 kommentarer
farmor
Arboga och dansk grovpastej är också vår favorit. Tyvärr finns en tendens att skära för tjocka skivor. Ha! Ha!
Hemma hos Andrea
Ja, leverpastej är gott och jag minns så väl dem goda mini-leverpastej-mackorna med gurka vi fick när vi var små, mums. Så leverpastej är = farmor för mig 😉
farmor
Då kommer du säkert också ihåg jordgubbskrämen med gräddmjölk? Det var tider det, när alla mina små Stockholmsflickor kom på Skånebesök.
Hemma hos Andrea
Om jag gör!!!!!!