Okategoriserade

Leverpastej

leverpastej

Leverpastej

Vi har alltid några olika sorters smörgåspålägg hemma i frysen, skinka, kalkon, salami eller leverpastej. Jag brukar köpa en stor förpackning skivbar leverpastej och dela den i 4-5 bitar, förpacka bitarna i folie och frysa in.

Det går alldeles utmärkt att frysa in smörgåspålägg och på det sättet finns det alltid pålägg hemma och man slipper slänga massa för att man inte hunnit äta upp det…

leverpastejleverpastej

4 kommentarer

  • farmor

    Arboga och dansk grovpastej är också vår favorit. Tyvärr finns en tendens att skära för tjocka skivor. Ha! Ha!

    • Hemma hos Andrea

      Ja, leverpastej är gott och jag minns så väl dem goda mini-leverpastej-mackorna med gurka vi fick när vi var små, mums. Så leverpastej är = farmor för mig 😉

Lämna ett svar till Hemma hos Andrea Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.