Okategoriserade

Body Butter från Body Shop

bodybutter

Body Butter från Body Shop

Ett måste – Body Butter från Body Shop! Body Shop har väldigt bra produkter tycker jag, har nog inte köpt något som jag blivit missnöjd med men min favoritprodukt ur Body Shops sortiment är utan tvekan deras Body Butter i olika dofter. Under mina graviditeter använde jag Shea Body Butter för den skulle vara bra mot bristningar, nyligen köpte jag Duo Body Butter med Macadamian, två olika lotions i en förpackning, en för torr hud och en för normal hud och den doftar riktigt gott, kokos är en sommarfavorit…

Oliv, Passionsfrukt, Mango är bara några dofter ur Body Butter serien och jag har nog testat dem flesta och älskar dem alla…

bodybutter

2 kommentarer

  • Karro

    Jag är oxå Bodybutter frälst, jag tror jag har ett gäng olika, men som du säger så är kokos en klar sommarfavorit 🙂 annars gillar jag allt som inte luktar blommor..kvävs av stark liljekonvalj, eller ros eller vad det kan tänkas vara.
    Har även hampa men den lukar inte så gott så den får Emil ta när han ska massera mina fötter mohahah 🙂 PÖSS

    • Hemma hos Andrea

      Håller med, föredrar också dem lite fruktiga varianterna! Hampa – den handkrämen har jag och den är magisk…men doften är ingen hit, haha!! Kramar i massor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.