KYCKLING

Kyckling Sandwich

kyckling

Kyckling Sandwich

Fredagar är den dagen i veckan som man känner för något lite extra gott till middag men man har inte den där extra tiden utan arbetsmässigt ser det ut som veckans alla andra dagar. Men denna enkla och goda kyckling sandwich gör man på nolltid och jag tycker absolut den levererar fredagsmys och känns lite extra.

Köp en grillad kyckling, en baguette, mozzarella, en kruka basilika, tomater och balsamico på vägen hem. Sätt ugnen på 175 gader, rensa kycklingen, skiva mozzarella och hacka tomaterna. Dela baguetten och lägg på kyckling och skivad mozzarella, lägg i en ugnssäker form och ställ in i ugnen så att osten smälter lite. Ta ut ur ugnen och toppa med tomater, basilika, salt, svartpeppar och balsamico.

kycklingkyckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.