Okategoriserade

Kuddar till Uteplatsen

kuddar

Kuddar till Uteplatsen

Har vart och köpt färgglada kuddar till uteplatsen, en liten födelsedagspresent till mig själv! Blev så inspirerad av Mio Möblers sommarkatalog så jag begav mig till Mio för att kika lite och det finns så mycket fint på deras prylavdelning. Det jag gillar med Mios sortiment är att det är så varierat, finns verkligen alla sorters stilar och nu var jag på jakt efter färg och det fanns det gott om. Jag hade spanat ut kudden med fjärilar innan och det fanns endast en kvar butiken, vilken tur jag hade! Hoppas det blir bra och att det passar på vår lilla uteplats, nu ska jag ut och pynta…

kuddar

2 kommentarer

  • Karro

    Åh jag är jätte sugen på resultatet, ska bli spännande att se. Super härligt med massa färg, jag blir så glad då 🙂 önskar jag oxå hade en tomt att inreda 🙁 one day maybe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.