Sallad & grönsaker

Sallad med Fetaost & Granatäpple

sallad

Sallad med Fetaost & Granatäpple

Det är så gott med en god sallad som tillbehör och man kan improvisera och blanda i lite allt möjligt gott för att få lite variation på maten. Fetaost och granatäpple är en riktigt god kombination och känns lite lyxigt tycker jag. Toppa gärna med rostade solroskärnor…

sallad

Sallad med Fetaost & Granatäpple

1 påse blandsallad (jag använde en blandning av ruccola, mache, röda sallatsblad och röd mangold)

1 fetaost (ca 150 g)

1 granatäpple

1 ask körsbärstomater

solroskärnor (rosta i en torr stekpanna)

 

4 kommentarer

  • farmor

    Köpte faktisk fetaost i går. Blev sugen på en riktig god sallad till lunch. Ska ta mig en cykeltur och fixa granatäpple. Den syrliga smaken kan jag tänka mig går fint ihop med osten. En surdegsfralla till. Toppen. Tack för tipset. Jag får nästan alltid inspiration till något nytt och gott när jag tittar in till dig. Kram farmor,

    • Hemma hos Andrea

      Vad roligt att höra och vad glad jag blir! Alltid kul att läsa dina kommentarer 😉 Hoppas du fick tag på några fina granatäpplen och surdegsbröd, mums mums! Massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.