Sallad & grönsaker

Bulgur med Ajvar Relish

bulgur

Bulgur med Ajvar Relish

Ajvar Relish är en ny favorit hemma hos oss, att jag inte testat det tidigare! Går att ha till så mycket, i korvstroganoff, till pasta och massa annat, testade att smaksätta bulgurn med Ajvar och det blev väldigt gott..

Det ligger en restaurang nära jobbet där jag köper lunch ibland och jag har flera gånger funderat på att fråga vad dem har i sin bulgursallad för den är så otroligt god och smakrik och jag tror faktiskt att det är Ajvar dem har i, tyckte smaken kändes bekant iallafall. Nu måste jag nästan fråga…

Till bulgurn stekte jag laxfilé i min goda marinad som ni hittar här

 

Bulgur med Ajvar Relish – 4 personer

Bulgur – 4 portioner

1 dl Ajvar Relish

10 körsbärstomater

Bladpersilja

Salt

Svartpeppar

 

Gör så här

Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen.

Blanda bulgur med Ajvar Relish och blanda väl.

Dela tomaterna och hacka persiljan och blanda ner i bulgurn.

Smaka av med salt och svartpeppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.