Köttfärs

Nachorullar

nachochipsnacho chips

Nachorullar

Jag älskar när chipsen är böjda, sådär dubbelvikta och gissa om dessa nachorullar är goda! Jag vet inte om detta är en nyhet eller om dem funnits ett tag men jag har då missat dem, nachorullar med smak av ost från ICA, såååå goda! Perfekt snacks till taco eller som småplock innan middag med lite salsa, guacamole och en skål oliver.

Tummen upp för Nachorullar med Cheese.

nachochips

2 kommentarer

  • farmor

    Har inte heller stött på dom. Men ska absolut pröva på. Verkar vara ett bättre alternativ till drinken end de ofta oljedränkta chipsen. Har kört med rotfruktschips ett tag. Inte så dumt faktiskt. Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.