Köttfärs

Tacopasta

tacopasta

Tacopasta

Blir det tacoköttfärs över kan du enkelt göra en god tacopasta till lunch dagen därpå. Blanda tacoköttfärsen, lite krossade tomater och lite cremefraiche i en kastrull och låt småputtra några minuter. Servera med pasta och grönsaker. Barnen älskar det!

 

6 kommentarer

 • Jennifer

  Hej! Härligt med en blogg som tipsar om snabblagad och god mat, vi har också två småttingar här hemma som tar mkt tid 🙂
  Jag och mannen planerar att åka på en weekend i aug/sep och tänkte höra med dig vart ni åkte nu när ni var iväg. Barcelona eller var det någon annan stad i Spanien? Kan du rekommendera det? Med vänlig hälsning, Jennifer

 • Hemma hos Andrea

  Hej Jennifer! Vad roligt att du hittat hit och kul att du tog tid att lämna en kommentar, blir så glad! Vi var i Marbella, lugnt och skönt, god mat, hav och strand, kort flygresa, fantastiskt skönt! Har faktiskt aldrig vart i Barcelona men skulle gärna åka dit.

  Ha det gott/Andrea

 • Jennifer

  Ja, jag är dålig på att lämna kommentarer men ibland så :). Då kanske det får bli marbella, låter härligt iaf. Det verkar bara så krångligt med Ryanair och hitta hotell åså men vi får se! Tack för svar!

  • Hemma hos Andrea

   Jag tycker också att Ryanair är knepigt, världens sämsta hemsida. Vi flög med Norweigan, jättebra och enkel hemsida. Kika lågpriskalendern, väldigt lättöverskådligt. Spännande och se vart ni hamnar 🙂

   Trevlig midsommar/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.