Skönhet & mode

Kilklackar

kilklackar

Kilklackar

Jag har alltid använt höga skor, när jag var yngre ägde jag nog inte ett enda par plattskor. Men fötterna har tagit stryk av det också, idag orkar jag inte gå i klackar i mer än några timmar. Men vill man ha en bekväm sko med lite höjd så är kilklackar perfekt, bästa sommarskon!

Jag går sällan på rea, det är så hysteriskt och oftast hittar jag ändå ingenting men av en slump sprang jag på dessa kilklackar från Tommy Hilfiger igår, nedsatt från 84 euro till 38 euro – taget! Ibland ska man ha lite flyt.

kilklackarkilklackar

6 kommentarer

 • Camilla Ekheim

  Snygga och tidlösa, vilket klipp!
  Fortsätt njuta av er semester, vi sticker ut med båten idag till Danmark, härligt! Kram

  • Hemma hos Andrea

   Åhh så härligt! Ni får ha en fantastisk dag och hälsa! Har förstått att det är riktigt härligt väder hemma och då finns det ju inget bättre än båtlivet.

   Jag är riktigt nöjd med mitt klipp 🙂
   Kram på er

 • Jessica

  Hej Andrea!
  Vad härligt ni verkar ha det, hoppade ni mår bra allihop.
  Supersnygga skor! Riktigt klipp, har kollat lite här hemma men kilklackar är väldigt poppis i år så svårt att hitta!
  Hälsa hela familjen och massa kramar!

  • Hemma hos Andrea

   Heeej Jessica! Vi har det toppen, varmt och skönt! ”nanny Jonte” 😉 åkte hem idag och det kommer bli lite tomt faktiskt! Hoppas ni hade en fantastisk semester och att ni är nöjda, ska bli spännande och höra hur ni haft det. Visst var skorna fina, är supernöjd med mitt fynd! Faktiskt ganska utplockat här också och var in på Brandos.se och även där fanns det bara större storlekar kvar! Hälsa familjen, massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.