Sallad & grönsaker

Tomat Mozzarella & Pesto

tomat mozzarella

Tomat Mozzarella & Pesto

Beställde tomat och mozzarella här om dagen när vi var ute och åt och ovanpå salladen hade dem ringlat någon slags pestovinägrett och det var så otroligt gott. Kan faktiskt vart pesto blandat med olivolja och jag bestämde mig för att testa hemma. Men när jag sedan skulle blanda min vinägrett var ju självklart olivoljan slut så det fick bli endast pesto och det är ju inte fel det heller men det jag blev serverad var så gott. Ska ner till affären och köpa olivolja idag så jag kan testa om det faktiskt var så enkelt som endast pesto och olivolja. Återstår att se…

tomat mozzarella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.